Najam plovila

Naša flota

img

Trudimo se svakom gostu omogućiti vrhunsku uslugu te zbog toga posebnu pažnju posvećujemo održavanju naših jedrilica.


Cjenik 2009

img

Saznajte cijene i ostale troškove jedrenja...


Troškovi jedrenja

img

U cjeniku je izražena samo cijena najma jedrilice. Svi dodatni troškovi jedrenja plaćaju se posebno stoga se informirajte koji su obvezni, a koji su extra. Ukoliko niste sigurni na što se odnosi trošak, pročitajte objašnjenje.


Online rezervacije

img

Sistem on-line rezervacija uz provjeru dostupnosti jahti u stvarnom vremenu! Samo vas nekoliko klikova mišem dijeli od odmora vaših snova!


 

Albatros Yacht Charter smješten je u Tučepima, malom gradu u srednjoj Dalmaciji koji čini dio Makarske rivijere. Njegova marina ima 50 privezišta opremljenih za turističke jahte i jedrilice. Sam grad je na glasu kao veoma zanimljivo i dobro poznato odredište na Jadranu.

Jedrilice u našoj floti nisu starije od 4 godine i sve su besprijekorno održavane. Svake zime utrošimo mnogo vremena, energije i brige kako bi naši brodovi bili u savršenom stanju, posebno što se tiče izgleda, rada, a iznad svega sigurnosti. Nakon godina rada u nautičkom turizmu, ponosni smo objaviti da smo sakupili dovoljno iskustva da budemo najbolji u svom poslu. Sigurni smo da nećete požaliti što ste odabrali Albatros Yacht Charter.