Split

SPLIT-SPLIT ( prema Visu i Biševu )

1. dan: Split (Nava marina) - Milna (Brač) - 11 n/m (ACI Milna – benzinska postaja za nautičare )
2. dan: Milna - Stari Grad (Hvar) 14 n/m - Hvar 6 n/m
3. dan: Hvar - Vis 14 n/m ( benzinska postaja za nautičare)
4. dan: Vis - Komiža - Biševo (Modra Špilja ) - Komiža 20 n/m
5. dan: Komiža - Palmižana (Pakleni otoci) 23 n/m
6. dan: Palmižana - Split (Nava marina) 23 n/m

Milna ( Brač )
Ruta od Splita do Milne na otoku Braču je idelana za prvi dan jedrenja, kako bi se posada tj. putnici navikli na plovidbu i privikli se na brod. Neovisno o vjetrovima, duboka i dobro zaklonjena obala kod Milne nudi mirno more i ugodno sidrište za mirnu noć nakon cijelodnevnog jedrenja. ACI marina u uvali Vlaška nudi sve moderne pogodnosti jedne ACI marine, a preporučamo vam i njihov restoran koji će vam se svidjeti ne samo zbog gastronomske ponude, već i zbog predivnog pogleda na cijeli grad.

Stari Grad i Hvar ( Hvar )
Otok Hvar, za koji se kaže da je naš najsunčaniji otok i turistički najposjećeniji, je stalno privlačan brojnim stranim, ali i dostimaćim gostima. Stari Gard i Hvar interesantni su zbog kulturnih spomenika i ostavštine koja seže još iz doba antičke Grčke, ali i zbog modernih sportskih, kulturnih i zabavnih sadržaja. Ako se nađete na obližnjim Paklenim otocima, nikako nemojte preskočiti posjetit restoran Dagmar, u luci Palmižana na otočiću Sv.Klementa.

Komiža i Vis ( Vis )
Jedriličari koji bar jednom oplove otok Vis, ne mogu ne poželjeti ostati živjeti na njemu, ili barem se na njega vratiti svakog ljeta. Dva mjesta, Vis i Komiža, toliko su različita ali se zato nadopunjuju savršeno, kao yin i yang. U njima se isprepliću kolijevke kvalitetnih hrvatskih vina sa stoljetnim ribarskim mrežama, a priču o ovome otoku doznajte sami kada budete posjetili njegove špilje, svjetionike, te gurmansku gastronomsku ponudu u restoranima Pojoda i Vatrica.