Upoznajte nas!

 

Dobrodošli na Albatros Yacht Charter internet stranicu!

Ponudom jedrilica  i usluga, internet stranica Albatros Yacht Chartera namjerava pružiti svim svojim posjetiteljima ažurirane informacije o jedrenju u Hrvatskoj.

Namjera nam je pomoći Vam u planiranju jedrenja i odmora u Hrvatskoj.

Pretražite naše internet stranice, vjerujemo da ćete naći mnogo korisnih informacija, posebno ako jedrite prvi put.

U odjeljku Najam plovila nalaze se informacije koje upućuju kako rezervirati jedrilicu, te  Cijene i Opći uvjeti rezervacije. Provjerite imamo li posebnu ponudu i zatražite više informacija slanjem e-maila. Mi smo Vam na raspolaganju radnim danom između 9:00h i 17:00h, a na Vaš upit nastojat ćemo odgovoriti u roku od 24 sata radnim danom.

Naša flota nalazi se u Tučepima, što je idealno polazište za posjet obližnjih otoka - Brača, Hvara, Korčule i Visa.

Smještaj Tučepa osigurava da u tjedan dana plovite do Dubrovnika  i imate dovoljno vremena da se vratite u bazu na vrijeme. Ako niste sigurni što obići, naše predložene rute možda će vam pomoći oko Vaše odluke.

Pri odabiru mjesta za predložene itinerare, pokušali smo ispuniti dva važna kriterija:da dnevna ruta ne prelazi više od 20 nautičkih milja te, s druge strane, pokušali smo predložiti sidrišta gdje je gotovo uvijek moguće naći mjesto za vez.

Za one koji idu jedriti po prvi puta ili ako ne idu često na jedrenje, pripremili smo nekoliko članaka u odjeljku Na brodu - što ponijeti sa sobom i što možete naći već na brodu, kako napraviti check-in, te da li je Vaša skiperska dozvola važeća, kao i ostale korisne informacije koje trebate znati prije nego što idete na jedrenje.

Nadamo se da ćete uživati u Vašem posjetu naše internet stranice, te da ćete se s vremena na vrijeme vratiti po više informacija!

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko Vas zanimaju određene informacije koje biste željeli vidjeti na našim stranicama.

Vaš Albatros Yacht Chatrer tim!